Janneke rent Damloop voor Stofwisselkracht

Op 17 september ren ik mee met de 10 EM (ruim 16 km!) van de Dam tot Damloop voor Stofwisselkracht, maar in het bijzonder voor Lucas van der Wielen.

Lucas is een jongen van 15 jaar en woont op de afdeling waar ik werkzaam ben. Ik heb in de afgelopen 10 jaar gezien wat de stofwisselingsziekte bij Lucas heeft gedaan en welke impact dat heeft gehad op de familie. Een ziekte waarvan bekend is dat er alleen maar achteruitgang op kan treden maar waarbij elke stap achteruit zo'n verdriet met zich mee brengt, is vreselijk moeilijk om te zien. Op de afdeling kunnen we enkel maar comfort bieden, een zo fijn mogelijk bestaan. Dat staat in schril contrast met leeftijdsgenoten die druk bezig zijn om zich te ontwikkelen tot onafhankelijke individuen. Lucas daarentegen wordt enkel maar meer afhankelijk van anderen.

Door mee te rennen hoop ik op een andere manier, dan enkel het wonen voor Lucas, mijn steentje bij te dragen aan meer bekendheid en onderzoek naar deze vreselijke ziektes.

Help jij mij over de finish door mijn persoonlijke prestatie te sponsoren? Hiermee hoop ik een mooi bedrag op te halen voor onderzoek naar stofwisselingsziekten.

Alvast bedankt!

Janneke Ruissen


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 347,50

Streefbedrag

€ 500,00

70%

Help mee!

Help mee en doneer.