Teams

Team Iris

Team Iris Iris (1999) is sinds 2013 ambassadeur van Stichting Stofwisselkracht. Iris wil kinderrechter worden en zij heeft haast, want Iris lijdt aan een progressieve mitochondriele stofwisselingsziekte. Een team stoere wielrenners doet voor en namens team Iris mee aan de Stofwisseltour 2014.
Teamcaptain Rob Jansen:
"In 2013 deed ik voor het eerst mee aan de Stofwisseltour. Twee weken na Alpd6 te hebben gefietst, dacht ik deze uitdaging ook wel even aan te kunnen. Alpd6 was indrukwekkend en groots, ik voelde me een held. Ik zou wel zien wat de tour mij zou brengen!
En dat heb ik geweten. De Stofwisseltour heeft mijn hart gestolen. Wat een intimiteit en wat een warme ontvangsten op heel bijzondere Stofwisselpunten. En ik weet nu ook wie de echte helden zijn! In St Michels-Gestel leerde ik zo'n held kennen. Haar naam is Iris.
Haar verhaal vertelde ik aan mijn Alpd6 teamleden, nu zijn we allemaal trots dat we ons straks misschien een beetje helden mogen voelen, dankzij en voor Iris en de Stofwisselroute naar geld voor meer onderzoek naar genezing bij stofwisselingsziekten."

- acties 2014
- acties 2015
- acties 2016

Teams overzicht

Overige Teams

Team Tijs

Team Tijs is opgezet door de ouders van Tijs, Emmy en Frans van Ras, en zijn tante...

Team Naomi

“Ik hou van jou helemaal tot aan de maan,  zegt Hazeltje en hij doet...

Team Thijs

Zie hem lachen, die Thijs! Hij kon echt gieren van het lachen, vooral om zijn grote...

Donaties

Jouw donatie is welkom op NL41RABO0107695022 t.n.v. Stichting Stofwisselkracht
BIC : RABONL2U
KvK : 55500013
ANBI : 84 814