Oranjeloopteam MatlogCo/Kromhout brengt mooi bedrag op voor Stofwisselkracht

Het Oranjeloopteam van Materieel Logistiek Commando Land (MatLogCo) finishte afgelopen woensdagmiddag 31 mei op de Kromhoutkazerne in Utrecht. Vijf dagen eerder, waren deze bikkelsterke mannen en vrouwen van Defensie begonnen aan de 750 km run-bike-run route, die begon bij de Willem Lodewijk Nassaukazerne in Lauwersmeer. Via het beroemde Pieterpad gingen zie naar de Sint Pietersberg. De laatste dag liep het team terug vanuit Vredepeel naar Utrecht waar ze onder luid applaus van een groot aantal collega's finishten.
Het MatlogCo Oranjeloopteam had drie goede doelen verbonden aan deze mega-sportieve prestatie. Dankzij Luke Giesen, de oom van Naomi* Munneke, was Stofwisselkracht een daarvan. Op de Kromhout zijn afgelopen maanden allerlei activiteiten georganiseerd om zoveel mogelijk geld te verzamelen.

Naomi's vader Dennis, nam samen met Naomi's grote zus Joelle, namens Stofwisselkracht team Naomi de cheque ter waarde van €1.680 van het run-bike-run team de Kromhout/MatlogCo in ontvangst. De verrassing werd nog groter, toen het Commando Landstrijdkrachten daar nog een schepje bovenop deed met een extra cheque van €1.666,-

Wat een prachtige prestatie van iedereen die hier op wat voor manier ook een steentje aan heeft bijgedragen. Het gehele bedrag wordt besteed aan onderzoek naar Stofwisselingsziekten. Heel hartelijk dank namens alle ouders, kinderen en volwassenen die met een stofwisselingsziekte te maken hebben.


 

Nieuws overzicht