Dam tot Dam voor Bibi en lotgenootjes

17 september ga ik net als 2 jaar geleden de Dam tot Dam (10EM) rennen voor stichting Stofwisselkracht. Door deze prestatie te leveren hoop ik stofwisselingsziekten meer op de kaart te zetten. Al hebben veel mensen uit onze omgeving de afgelopen 2 jaar al kunnen zien en lezen in onze blog wat een stofwisselingsziekte kan betekenen.

Wij hebben onze lieve dochter Bibi afgelopen februari verloren aan 1 van de vele onbehandelbare ziektes. Ik doe weer mee omdat ik hoop dat mensen dit goede doel willen sponsoren zodat er steeds meer behandelmogelijkheden kunnen komen. Onderzoeken naar behandelmogelijkheden worden voornamelijk gefinancierd door goede doelen als deze.

Uiteraard loop ik ook voor Bibi, onze lieve, mooie dochter. Wij hebben gezien hoe slopend zo’n ziekte kan zijn en dat geeft me de kracht en motivatie om mij hiervoor in te zetten, al zal het een emotionele loop worden omdat ze niet, zoals 2 jaar geleden, op mij zal wachten bij de finish.

Hopelijk wil jij ook een steentje bijdragen door een donatie te doen en meer onderzoek mogelijk te maken, dit is zo ontzettend belangrijk voor de toekomst van zo veel gezinnen in Nederland!

Ik heb als sportieve doelstelling dat ik de 10EM sneller wil lopen als 2 jaar geleden, dus onder de 1:24


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 1.140,00

Streefbedrag

€ 1.000,00

114%

Help mee!

Help mee en doneer.