Rallyteam t Skonste Plekske

Rallyteam 't Skônste Plekske in de race tegen stofwisselingsziekten

Arjan van der Spank (neef van Tijs zijn vader) en zijn vrouw Monique doen in september 2018 mee aan de officiële bergrace van The European 5000.

Vier 4 dagen puur avontuur, vol met de meest spectaculaire uitzichten over de Alpen en rijden over de hoogste bergpassen in Europa met een Mercedes Benz 310 4x4 uit 1986. Een race van 1.500 km over Europa's hoogste bergpassen met (besneeuwde) bergtoppen, door zonnige valleien, vol haarspeldbochten en snelle afdalingen; de European Mountain Summit zit vol rally-actie en avontuur. Snelwegen zijn verboden gebied en het roadbook bevat fantastische opdrachten en missies. Deze officiële bergrace van de European 5000 rally start op 7 september a.s. in München en eindigt via Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Frankrijk en Monaco op 11 september aan de Côte d’ Azur.

De rallywagens zijn old-school, dat wil zeggen minimaal 20 jaar oud en beschikken niet over GPS of navigatie. Voor het volbrengen van deze tocht worden alleen instinct, kaarten en kompas gebruikt.

Arjan: "Waarom we Team Tijs een warm hart toedragen? Allereerst zijn Frans en zijn gezin familie. Toen we klein waren hebben we veel bij elkaar gelogeerd en samen gevoetbald. Verder is Tijs geboren toen onze oudste zoon met longenontsteking in het ziekenhuis lag. We hebben elkaar toen gesproken en het geeft een raar gevoel als je dan later hoort dat er iets mis is. Omdat alle beetjes helpen, zetten we ons graag in voor Team Tijs en Stofwisselkracht!"

Arjan en Monique, super dat jullie je voor het goede doel gaan inzetten. We wensen jullie heel veel plezier en een veilige race toe! En bovenal geniet van dit prachtige avontuur!

https://www.facebook.com/rallyteamskonsteplekske


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 1.120,00

Streefbedrag

€ 750,00

149%

Help mee!

Help mee en doneer.