Team Nick

"Team Nick fietst de stofwisseltour" wordt georganiseerd vanuit KDC De Zevenster van Ons Tweede Thuis.

KDC de Zevenster is een kinderdagcentrum in Hoofddorp voor kinderen tot 18 jaar met een verstandelijke- en vaak ook een lichamelijke beperking. De kinderen wonen thuis, gedeeltelijk thuis of in een woningvoorziening van Ons Tweede Thuis.

Nick is een van de kinderen van De Zevenster met een stofwisselingsziekte, nl. Hunter. Nick is 16 jaar en sinds zijn 2e jaar weten zijn ouders dat hij Hunter heeft. Nick was vroeger een heel druk kind, had vaak last van oor- en longontstekingen en samen met zijn grove handen en typische gelaatsuitdrukking en na tal van onderzoeken is men erachter gekomen dat Nick de ziekte van Hunter heeft.

Nick is de laatste jaren achteruit gegaan maar heeft nog heel veel plezier met zwemmen en naar buiten gaan, vindt eten erg lekker en gaat graag met mama fietsen en zal ook de laatste kilometers van de Stofwisseltour samen met zijn moeder fietsen op de duo-fiets!

De collega's van de Zevenster gaan de komende maanden hard trainen om in ieder geval 5000 euro op te halen voor onderzoek naar de stofwisselingsziekte.

Neem eens een kijkje op onze facebookpagina en volg onze belevenissen en acties???? https://www.facebook.com/teamZevenster/

Doneren mag natuurlijk altijd! Dank jullie wel!


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 0,00

Streefbedrag

€ 0,00

0%

Help mee!

Help mee en doneer.