Peter Krabbenborg

Dit jaar ga ik voor de 5de keer op rij deelnemen aan de Stofwisseltour, vanzelfsprekend rijd ik weer voor Team Iris.

Inmiddels is Iris 18 jaar en ik vond het heel speciaal dat ik bij haar verjaardag aanwezig mocht zijn. Helaas gaat het niet goed met haar sinds de operatie die ze begin 2017 al heeft ondergaan. Zo is het sindsdien onmogelijk voor haar om naar de universiteit in Tilburg te gaan. Iris is aan huis gebonden omdat ze niet de energie meer heeft om nog ergens naar toe te gaan. Desondanks heeft ze gewoon haar propedeuse gehaald van haar studie rechten.

Ik heb nog steeds ontzettend veel bewondering voor Iris, hoe ze omgaat met haar ziekte! Ze is een groot voorbeeld voor kinderen en volwassenen, die weten dat hun leven beperkt is. Iris weet er het beste van te maken, samen met haar ouders en hier heb ik ontzettend veel respect voor.

Graag wil ik me ook dit jaar weer inzetten voor dit fantastische team en mijn bijdrage leveren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor meer onderzoek naar geneesmiddelen voor stofwisselingsziekten. Ook dit jaar fiets ik samen met een aantal teamgenoten weer 3 dagen! Van vrijdag 22 juni t/m zondag 24 juni zullen wij in totaal weer ruim 600 km afleggen door Nederland. Steunt u mij en daarmee Iris en al haar lotgenoten middels een financiele bijdrage?


Donatie-overzicht

Onderstaand ziet u de donaties die reeds op deze actie zijn gedaan, met eventuele aanmoediging van de donateur.

Donaties

Opgehaald

€ 720,00

Streefbedrag

€ 750,00

96%

Help mee!

Help mee en doneer.