27 augustus 2017 Monstertocht VGV

Team Nanoek is dit jaar het goede doel van de 8e editie van de Hondsrug Monstertoertocht Valthe-Groningen-Valthe.
Deze tocht, ook wel dehel van het noorden genoemd, start op zondag 27 augustus tussen 8.00 en 9.00 uur in Valthe en Groningen. De start van de 60 km E-Bikes is tussen 9.00 en 9.30 uur en alleen vanuit Valthe

De Hondsrug Monstertoertocht Valthe-Groningen-Valthe is een initiatief van de Stichting Goede Doelen Valthe in samenwerking met TC Het Trapstel uit Groningen

In schrijven kan vanaf 15 maart. Het inschrijfgeld bedraagt bij inschrijving via de VGV website € 10,00 en bij daginschrijving tijdens de start € 13,00. NTFU korting van € 3,00 is bij daginschrijving (Scan&Go aanwezig) van toepassing.  Kinderen tot en met 12 jaar mits onder begeleiding mogen gratis meedoen. Bovendien maak je bij inschrijving via onze website kans op 1 van de 3 dinerbonnen voor 2 personen bij het exclusieve restaurant "De Gaffel" in Valthe.

Inleg- en sponsorgelden komen dit jaar geheel ten goede aan het KWF- kankerbestrijding en nog nader te bepalen drie Goede Doelen.

Startplaats Valthe:
Sportpark Duurshof, Schoolstraat 6  www.valtherboys.nl
Afstanden, 150, 90 en 60 km en 60 km voor E-Bikes

Startplaats Groningen:
Camping Stadspark, Campinglaan 6  www.campingstadspark.nl
Afstanden, 150 en 90 km            

U rijdt door het beeldschone, gevarieerde landschap van Drenthe en Groningen.
Bij aanvang van de tocht wordt u gratis koffie en koek aangeboden. Onderweg is er

( met dank aan Coop Schippers Odoorn en DeliXL ) verzorging  en je ontvangt een mooie herinnering. Op de routes staan fotografen die actiefoto’s maken. De foto’s voorzien van logo en datum kun je na het evenement gratis downloaden via onze website.

Parallel aan de monstertoertocht wordt er in Valthe wederom een wandeltocht georganiseerd. Dit in samenwerking met wandelvereniging Bargermarke uit Emmen. U kunt kiezen uit de afstanden 5, 10 en 15 kilometer. Er kan gestart worden tussen 9.00 en 11.00 uur.

U zult een sportieve, mooie dag beleven en u draagt direct bij aan de goede doelen. Namens het bestuur Stichting Goede Doelen Valthe nodig ik u van harte uit om deel te nemen.

Wij verwelkomen  u graag op zondag 27 augustus as.

Bestuur Stichting Goede Doelen Valthe

Agenda overzicht